top of page
background.png

Sorry е повеќе од збор!

Од денес "Sorry" е повеќе од збор, бидејќи  "Sorry" е и една елегантна бонбониера во производство на Витаминка. Кој пробал - не можел да се наслади.

"Sorry" бонбониерата се состои од 16 пралини од млечно чоколадо исполнети со вкус на егзотичната смоква, и како таква е единствена на пазарот.

Но не само поради вкусот, елегантното пакување ... "Sorry" бонбониерата ја олеснува секоја пригода доколку сакаме некому да се извиниме.

pralina 2 so senka.png
kutija sorry.png
pralina so senka.png
Sorry

А грешки се прават постојано: се задоцнува, се заборава, се изумува, се греши...Некогаш многу е тешко да признаеме дека сме згрешиле и не знаеме како да се изразиме.

Сега е лесно  - ‘Sorry’ бонбониерата ќе го направи тоа за Вас.

 

А доколку не грешите, простете си себе си бидејќи ќе подлегнете на искушението да ја пробате превксуната чоколадна солза. 

Sweet Pies
Testimonials

"I'm a testimonial.

Click to edit me and add text that says something nice about you and your services"

Shirley Allison

"I'm a testimonial.

Click to edit me and add text that says something nice about you and your services"

Ray Godman

"I'm a testimonial.

Click to edit me and add text that says something nice about you and your services"

Lawrence West

"I'm a testimonial.

Click to edit me and add text that says something nice about you and your services"

Ashley Morgan

"I'm a testimonial.

Click to edit me and add text that says something nice about you and your services"

Jenny Kelly

Contact Me

Contact Me

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Thanks for submitting!

  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

500 Terry Francois Street San Francisco, CA 94158

 ​​Tel: 123-456-7890   info@mysite.com

bottom of page